Zonnepanelen bouwen en uw elektriciteitsrekening verlagen

Posted byadmin Posted onJune 26, 2023 Comments0

Als u zonnepanelen wilt kopen, kunt u gemakkelijk kant-en-klare panelen en aannemers vinden om ze te installeren. En u begint meteen geld te besparen op uw maandelijkse energierekening. Maar een professionele installatie van een zonne-energiesysteem kan u duizenden euro’s kosten. Zoveel handige consumenten wenden zich tot middelen die hen helpen in plaats daarvan te bouwen. Hier is wat u moet overwegen.

Krachtige in de handel verkrijgbare systemen laten uw hele huis draaien. Als uw huis is zoals de meeste, zullen commerciële systemen u tienduizenden kosten en meer als u een professional de installatie wilt laten doen. Zelfs een zonne-stick die net zoveel stroom levert als een kleine thuisgenerator, levert je een paar duizend dollar op.

Als u geen professionals wilt betalen, kunt u een doe-het-zelf zonnekit aanschaffen. Ze zijn niet moeilijk te vinden. U kunt bijvoorbeeld kits van GE krijgen. En ze komen met alles wat je nodig hebt. Een kit van 20 watt laat een lampje branden en kost je ongeveer $ 350. Een doe-het-zelf systeem van 1 kWh laat je tv 20 uur of je laptop 40 uur draaien en kost je ongeveer $ 600.

Als u het meeste vermogen wilt tegen de laagste kosten, bouw dan helemaal opnieuw. Je kunt het doen met gereedschap en benodigdheden die je in de werkplaats hebt of bij je plaatselijke ijzerhandel. Je hebt een weekend of twee nodig om je eerste te bouwen. Daarna gaan ze veel sneller. Het kost je een paar honderd dollar en voedt een klein apparaat of wat lampen. En je kunt ze bij elkaar plaatsen en zoveel stroom produceren als je wilt, zelfs van het net gaan en het energiebedrijf niet meer volledig op tijd betalen.

Als u uw eigen Zonnepanelen kopen wilt bouwen, vindt u veel bronnen om u door het proces te begeleiden. Een echt goede set instructies met video’s maakt het bouwen van zonnepanelen vanaf het begin tot een zeer laagdrempelig project.

Uw volgende stap is om websites te bekijken die goede beoordelingen bieden van handleidingen en instructies voor het bouwen van zonnepanelen, evenals andere producten die groene energie gemakkelijk maken. Op mijn site hebben we bijvoorbeeld een product dat in de praktijk is getest door 11 complete beginners en met vlag en wimpel is goedgekeurd.

Category

Leave a Comment