Waarom Opalescence-bleekgel vaak de beste keuze is voor tandverzorging en bleken

Posted byadmin Posted onJune 21, 2023 Comments0

Als u op zoek bent naar een handige en betaalbare manier om uw problemen met het bleken van tanden te beëindigen, dan is de opalescentie-bleekgel wellicht de juiste optie voor u. Overal waar je kijkt, vind je misschien een zogenaamd ‘wondermiddel’ dat belooft een nachtelijke oplossing te bieden voor je tandenverkleuringsproblemen. Maar het feit is dat u geen blijvend resultaat zult krijgen door het gebruik van dergelijke producten.

Dat is waar opalescentie-gel in beeld komt. Het is niet voor niets dat dit product een niche heeft weten te veroveren in de overvolle markt voor producten voor mondhygiëne. Het onderscheidt zich van de massa omdat het een unieke oplossing biedt voor het probleem van verkleurde tanden. De opalescentie-gel is niet alleen goedkoop en gebruiksvriendelijk, maar kan ook geweldige resultaten opleveren die met een beetje zorg kunnen worden onderhouden. Dus hoewel het geen ‘quick fix’ is, kan het zeker een ‘great fix’ zijn. Dus wat maakt de opalescentie-gel zo speciaal?

Daar kunnen veel antwoorden op zijn, maar misschien wel het beste van de opalescentie-gel is dat het tanden witter maakt door de glazuurlaag van de tanden te versterken en je tanden tot op zekere hoogte ongevoelig te maken. Zo verandert niet alleen het uiterlijk, maar ook de algehele textuur en samenstelling van uw tanden ten goede. Hoewel u opalescentie-gel van Bleekstrips  verschillende sterktes kunt krijgen, kunt u voor het beste resultaat een gel op basis van ‘vijfendertig procent PF carbamideperoxide’ gebruiken. Het percentage geeft het volume carbamideperoxide in het gehele mengsel aan. Dit is belangrijk omdat carbamideperoxide een sterker bleekmiddel is dan het conventionele waterstofperoxide dat in de meeste andere bleekoplossingen zit.

Ook is het beter om deze gel te gebruiken in bakjes en/of mallen die gemaakt kunnen worden volgens de vorm, maat en omtrek van je tanden. Dit komt omdat het bakje de gel op de meest efficiënte manier over uw tanden kan houden. Er is ook veel minder risico dat u per ongeluk een deel van de gel inslikt, wat kan gebeuren als u de gel rechtstreeks op uw tanden aanbrengt. Vergeet niet dat hoewel het goed is voor je tanden, het misschien niet zo goed is voor je maag!

Opalescentie-gel is verkrijgbaar in drie smaken waaruit u kunt kiezen, dus u kunt tussen smaken wisselen als u het vervelend vindt om er lange tijd een te gebruiken.

Door opalescentie gedurende een bepaalde periode te gebruiken, kunt u meer krijgen dan alleen tanden die een paar tinten witter zijn dan voorheen. Het kan het risico op gaatjes en tandbederf zelfs minimaliseren! Het doet dit door uw tanden minder kwetsbaar te maken voor de effecten van ontbindende voedseldeeltjes die erop vastzitten en ze ook minder gevoelig te maken voor eetbare items zoals alcohol, koffie enz.

Bij correct gebruik kan de opalescentie-gel u helpen om die stralend witte en, nog belangrijker, gezonde tanden te krijgen. Dus samen met reguliere tandheelkundige zorg zoals flossen en poetsen kunt u de opalescentie-gel gebruiken om uzelf een stralend wit gebit cadeau te doen.

Category

Leave a Comment